Cégünk 1984-ben jött létre egyéni vállalkozásként tradicionális magyar házitészta előállítására. A későbbiekben családi vállalkozásként folytattuk a különféle tésztaféleségek gyártását.
A minőségi követelményeket szem előtt tartva 2000-ben HACCP rendszert vezettünk be. Az Európai Uniós csatlakozásra való felkészülés jegyében 2001-ben gazdasági társaságot alapítottunk.
2005 őszén egy nagyobb, korszerű telephelyre költöztünk (2373, Dabas-Gyón, Beton út 12), amely Budapesttől 45km-re közvetlenül az 5-ös főút mellett található.
Folyamatos fejlesztéssel (modern, elsősorban olasz gépekkel) tudjuk venni az elénk sodródó akadályokat, illetve, hogy Mi is (családilag) aktívan dolgozunk fizikailag is, a tojás feltöréstől, a gyártástól, a csomagoláson át, a szállításig keresztül részt veszünk mindenben, néhány alkalmazottal kiegészülve.
Folyamatosan bővülő eszközparkunk (modern olasz tésztagépek) segítségével és a hagyományos munkafolyamatok ötvözésével igyekszünk a lehető legmagasabb minőség elérésére.
A gyártás során nem használunk semmiféle adalékanyagot, a 8 tojásos tészta 8 tojásból készül, a 4 tojásos pedig 4 tojás hozzáadásával. Kizárólag friss magyar tyúktojásból és a legkiválóbb magyar tésztalisztből készülnek termékeink, ebben nem ismerünk kompromisszumot.
Több, mint 35 különféle formátumban készítjük 8, illetve 4 tojásos tésztáinkat.
Szortimentünkben megtalálhatóak különféle ízesített, különleges lisztekből készült, illetve 4 tojásos gasztro kiszerelésű termékek is.
Hiszünk benne, hogy alázatos munkával, a régi ízeket idéző, illetve azokat vissza is adó magas minőségű termékeket tudunk készíteni. Így lehetünk méltók arra, hogy kedves Vásárlóink jóízűen tudják elfogyasztani termékeinket.
Bognár család