Cégünk 1984-ben egyéni vállalkozásként jött létre tradicionális magyar házi tészta előállítására.
A minőségi követelményeket szem előtt tartva 2000-ben HACCP rendszert vezettünk be, majd az Európai Uniós csatlakozásra való felkészülés jegyében 2001-ben gazdasági társaságot alapítottunk. Ezen évek alatt a gyártást családi vállalkozás formájában Dabas belvárosában folytattuk, 2003-ban, pedig egy új, az eddiginél nagyobb és korszerűbb üzem építésébe kezdtünk.
2005 őszétől a vállalkozásunk már új telephelyünkön Dabas, Beton út 12. szám alatt működik, amely Budapesttől 45km-re közvetlenül az 5-ös főút mellett található.
Üzemünkben több mint 30-féle 8 és 4 tojásos száraztészta-formátumot gyártunk 250, illetve 500 grammos kiszerelésben, illetve 10kg-os ömlesztett csomagolású 4 tojásos száraztésztát forgalmazunk.
A gyártás az olasz La Parmigiana korszerű tésztagépével történik, kizárólag friss tyúktojás és magyar búzaliszt felhasználásával.
Cégünk jelenleg tíz főt foglalkoztat, legtöbb munkatársunkkal 15 éve dolgozunk együtt.
Jelen vagyunk a Budapesti Nagybani piacon is, ahol állandó elárusító helyünkön a teljes termékpalettánk fellelhető.
Kereskedelmi kapcsolataink révén termékeink az ország, illetve Európa számos pontjára eljutnak.
Cégpolitikánk: kiváló minőségű nyersanyagok felhasználásával kívánjuk garantálni fogyasztóink számára az állandóan magas minőségű termékeket.
Bognár Lászlóné 06-20-555-4849
Bognár Erik 06-20-243-8752
E-mail: bognarteszta@gmail.com